KAD STARLETA IMA VIŠE GLASOVA OD MINISTARKE KULTURE ONDA TU NEŠTO NE ŠTIMA: Izašla na PARLAMENTARNE IZBORE i sve...
Ava je pre izbora predstavila svoj program, Foto: Marina Lopicic

ko bi rekao?

KAD STARLETA IMA VIŠE GLASOVA OD MINISTARKE KULTURE ONDA TU NEŠTO NE ŠTIMA: Izašla na PARLAMENTARNE IZBORE i sve...

Naglasila da će se, ako bude izabrana, boriti za legalizaciju prostitucije i marihuane

Objavljeno:

Prema poslednjim rezultatima parmalentarnih izbora u Hrvatskoj, starleta Ava Karabatić osvojila je više glasova od ministarke kulture Nine Obuljen Koržinek.

Prema poslednjim podacima sa glasanja, Ava, koja dolazi iz Splita, prošla je bolje i od nekih političara. Naime, ona je dobila 464 glasa, dok je ministarka kulture Nina Obuljen Koržinek dobila 364 glasa.

Ava je pre izbora predstavila svoj program, te naglasila da će se, ako bude izabrana, boriti za legalizaciju prostitucije i marihuane.

Nakon izbora je uhvaćena u jednoj zagrebačkoj pečenjari, gde je pratila rezultate izbora.

Ava je pre izbora predstavila svoj program
Ava je pre izbora predstavila svoj programfoto: Damir Dervišagić

- Nek smo živi i zdravi - poručila je za tamošnje medije Ava.

- Nisam razočarana, ni u jednom trenutku se nisam prodala ni kupovala. Verujem da se stvari još mogu promeniti, nada umire poslednja - rekla je Karabatićeva.

- Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekao bi Massimo - dodala je i čestitala svima na rezultatima.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Inače, Ava je pre dva dana otkrila da je završila u bolnici, jer joj je, kako je istakla, neko pre izbora podmetnuo snimak za odrasle. Kako je navela, na snimku se nije nalazila ona, već devojka koja liči na nju.

- Danas sam se od stresa srušila i završila u hitnoj. Baš sad pre samih izbora neko mi je podmetnuo lažan intimni snimak osobe koja nalikuje na mene. Glasajte za Avu Karabatić, vašu novu saborsku zastupnicu iz X izborne jedinice. Zalagaću se za širu borbu protiv sajber kriminala i za bolju zaštitu privatnosti na internetu, kao vaša zastupnica u Saboru brinuću za sve žrtve, bez političkih ili ličnih motiva - napisala je Karabatićeva na društvenim mrežama.

Bonus video:

02:55

BLIZANCI IZ NIŠA SA 16 GODINA GENIJALCI! Napravili robota MIROSLAVA, a otkrili su nam i zašto se tako zove! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/24sata.hr/prenela:MS.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.